Wacaco Nespresso Capsule Adapter - E-HORECA

Wacaco Nespresso Capsule Adapter

1.390 ден

NS адаптерот му овозможува на Nanopresso да користи Nespresso компатибилни капсули за подготовка на еспресо. Предноста на користењето на капсулите е тоа што кафето е механички мелено, мерено и набиено со поголема прецизност отколку што можеме да го направиме тоа рачно. Просторот за грешка е многу мал, така што вашето еспресо е конзистентно секој пат.

На залиха

Wacaco Nespresso Capsule Adapter
751447 Бренд: