Wacaco Coffee Paper Filters - E-HORECA

Wacaco Coffee Paper Filters

470 ден

Пакувања од 100 парчиња филтри за кафе за Cuppamoka. Нашите филтри за кафе се за еднократна употреба и се направени од природни дрвени влакна. Безбедни, за чиста шолја кафе, тие исто така се вклопуваат во повеќето Filter Coffee Drippers.

На залиха

Wacaco Coffee Paper Filters
751227 Бренд: