Wacaco Minipresso NS2 - E-HORECA

Wacaco Minipresso NS2

3.990 ден

Minipresso NS2 е новата генерација на добро познатиот Minipresso NS. Помал, полесен, и покомпактен, а сепак нуди неверојатен квалитет на еспресо со употребата на Nespresso капсули.

На залиха

Wacaco Minipresso NS2
752232 Бренд: