Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено

229 ден

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic потекнува од сертифицирани фарми во различни тропски области на светот. Мелено кафе со органско потекло.

Интензитет:  6 

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic 180gr | Мелено
750248 Бренд: