Професионална машина за кафе #1 - E-HORECA

Професионална машина за кафе #1

37.080 ден

Професионален Кафемат за Еспресо

– Полуавтоматско управување со кафе и топла вода
– Нерѓосувачки челик
– Фиоката за капење може да се постави на две нивоа за да се сместат различни големини на чаши/филџани
– Систем за пред-инфузија за кафе и термосифонски систем
– Бакарен бојлер (Cu 99.5) со антиоксидативен третман

Групa: 1
Верзија: Полу-автоматски
Бојлер: 5.00 литри
Тежина: 34 кг
Димензии: 37 x 54 x 51 cm (Ш x Д x В)
Моќност: 2000 Watt
Напон: 220 V

На залиха

Професионална машина за кафе #1