Carousell Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto - E-HORECA

Carousell Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto

1.320 ден

Вид на Капсули: Dolce Gusto

Број на Капсули: 36

Димензии: 197 мм x 348 мм

Тежина: 745 гр.

Боја: Црна

Нема на залиха

Carousell Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto
751441