Smooth Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto - E-HORECA

Smooth Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto

1.290 ден

Вид на Капсули: Dolce Gusto

Број на Капсули: 24

Димензии: 140 мм x 330 мм

Тежина: 820 гр.

Боја: Сива

Нема на залиха

Smooth Ротирачки Држач за Капсули | Dolce Gusto
751436