Dolcevita Caffe' Al Sambuca | A Modo Mio - E-HORECA

Dolcevita Caffe’ Al Sambuca | A Modo Mio

199 ден

Кафе пијалок со вкус на самбука. Одлична комбинација на јачина на кафе и интензивна арома на анасон. Типична италијанска комбинација.
Број на капсули:  16  

На залиха

Dolcevita Caffe’ Al Sambuca | A Modo Mio
751267 , Бренд: