Dolcevita Decaffеinаto | Espresso Point - E-HORECA

Dolcevita Decaffеinаto | Espresso Point

1.350 ден

Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

Печење
Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

Арома
Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

Број на капсули:  100 
Интензитет:   5 

Нема на залиха

Dolcevita Decaffеinаto | Espresso Point