Lavazza Divino 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Divino 16 | A Modo Mio

416 ден

Број на капсули:  16
Интензитет:   11

На залиха

Lavazza Divino 16 | A Modo Mio
752011 , Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.