DolceVita Decaffeinato | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Decaffeinato | Nespresso

Original price was: 129 ден.Current price is: 99 ден.

Број на капсули:  10 

Интензитет:   6  

Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

Печење
Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

Арома
Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

Нема на залиха

DolceVita Decaffeinato | Nespresso