DolceVita Gran Gusto | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Gran Gusto | Nespresso

Original price was: 129 ден.Current price is: 79 ден.

Број на капсули:  10 

Интензитет:   7  

Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

Печење
Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

Арома
Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

Нема на залиха

DolceVita Gran Gusto | Nespresso