DolceVita Finocchio | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Finocchio | Nespresso

139 ден

Билен чај направен единствено од анасон. Незасладен.

Нема на залиха

DolceVita Finocchio | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.