DolceVita English Breakfast | Nespresso - E-HORECA

DolceVita English Breakfast | Nespresso

139 ден

Чај од лист од лимон. Јачината на црниот чај во комбинација со деликатесот на лимонот. Без шеќер.
Не содржи лактоза. Без глутен.

Нема на залиха

DolceVita English Breakfast | Nespresso