DolceVita Gran Crema | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Gran Crema | Dolce Gusto

120 ден

Број на капсули:  8 

Интензитет:   9  

Премиум мешавина од најдобрите африкански и средно-американски култури, карактеризирано со совршена хармонија помеѓу телото и сладоста.

Печење
Избалансирана мешавина со висок процент на Арабика за кое е потребно бавно печење на ниска температура за да се воздигне во целост. Додека пак, Робуста, избрана од послатките сорти, е подложена на печење на повисока температура.

Арома
Aроматичен профил сличен на оној од 100% Арабика, но со повеќе тело. Оваа мешавина има слатки овошни ноти придружена со мала киселост.

Нема на залиха

DolceVita Gran Crema | Dolce Gusto