DolceVita Hazelnut Chocolate | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Hazelnut Chocolate | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Пијалок со вкус на кафе, чоколадо и лешник.

Нема на залиха

DolceVita Hazelnut Chocolate | Dolce Gusto