Dolcevita ICE Mojito | Dolce Gusto - E-HORECA

Dolcevita ICE Mojito | Dolce Gusto

288 ден

Нема Мохито, нема забава! Целиот вкус на легендарниот кубански коктел во безалкохолна верзија подготвен за 1 минута.

Број на капсули:  16  

*Подарок DolceVita Ice Pop Molds со купени 6 DolceVita ICE вкусови.

На залиха

Dolcevita ICE Mojito | Dolce Gusto