Dolcevita ICE Spritz | Dolce Gusto - E-HORECA

Dolcevita ICE Spritz | Dolce Gusto

288 ден

Spritz е светски познат италијански пијалок. Рецептот е еден дел вино „Prosecco“, еден дел „Bitter“ и еден дел „Seltz“. Тука ја предлагаме верзијата за инстант пијалок за брзо подготвување на овој коктел со ваша сопствена машина за кафе.
Број на капсули:  16  

*Подарок DolceVita Ice Pop Molds со купени 6 DolceVita ICE вкусови.

На залиха

Dolcevita ICE Spritz | Dolce Gusto