DolceVita Lungo Aluminium | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Lungo Aluminium | Nespresso

149 ден

Број на капсули:  10  

Интензитет:   9 

 

Лунго е совршено избалансирана мешавина со висок процент на кафе Арабика за кое е потребно бавно печење за да се подобри аромата. Кафето Робуста, пак, избрано од послатките сорти, се пече одделно на повисока температура.

Нема на залиха

DolceVita Lungo Aluminium | Nespresso