DolceVita Macaron Alla Mandorla | Nespresso - E-HORECA

DolceVita Macaron Alla Mandorla | Nespresso

139 ден

Растворлив пијалок со вкус на бадем. Вкусот на познатите француски слатки од бадеми.

Нема на залиха

DolceVita Macaron Alla Mandorla | Nespresso