DolceVita Pomegranate | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Pomegranate | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Совршен спој меѓу вкусот на чајот и калинката. Се пие и топол и ладен.

На залиха

DolceVita Pomegranate | Dolce Gusto