Gimoka Intenso | Nespresso - E-HORECA

Gimoka Intenso | Nespresso

155 ден 99 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет: 11
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Gimoka Intenso | Nespresso