Gimoka Cremoso | Nespresso - E-HORECA

Gimoka Cremoso | Nespresso

99 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет: 10

Нема на залиха

Gimoka Cremoso | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.