Mövenpick Green Cap Diavolo | Nespresso - E-HORECA

Mövenpick Green Cap Diavolo | Nespresso

250,00 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет: 10

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Mövenpick Green Cap Diavolo | Nespresso