Hausbrandt Gourmet | Nespresso - E-HORECA

Hausbrandt Gourmet | Nespresso

240 ден

100% мешавина од кафе Арабика. Избор на фини Арабика кафе зрна што ја прават оваа мешавина елегантна и софистицирана. Кафе со зачинет карактер, карактеризиран со деликатна сладост.
Број на капсули:  10 
Интензитет:   6

Во залиха

Hausbrandt Gourmet | Nespresso
Product added!
The product is already in the wishlist!