illy Guatemala 18 | Iperespresso - E-HORECA

illy Guatemala 18 | Iperespresso

590 ден

Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо.
Број на капсули:  18 

Нема на залиха

illy Guatemala 18 | Iperespresso