Nespresso Genova Livanto - E-HORECA

Nespresso Genova Livanto

400 ден

Високо квалитетна Арабика од Централна и Јужна Америка со овошни ноти, нежни ароми и заоблен вкус по кој е познато северното италијанско кафе.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  6

Нема на залиха

Nespresso Genova Livanto