Nespresso Indonesia - E-HORECA

Nespresso Indonesia

400 ден

100% кафе Арабика од Индонезија. Класичен индонезиски вкус – кадифено полно тело, многу ароматично со тропски армои и ноти на тутун.

Број на капсули:  10  
Интензитет: 13

Нема на залиха

Nespresso Indonesia
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.