Професионална машина за кафе #2 - E-HORECA

Професионална машина за кафе #2

49.440 ден

Професионален Кафемат за Еспресо

– Полуавтоматско управување со кафе и топла вода

– Нерѓосувачки челик

– Фиоката за капење може да се постави на две нивоа за да се сместат различни големини на чаши/филџани

– Систем за пред-инфузија за кафе и термосифонски систем

– Бакарен бојлер (Cu 99.5) со антиоксидативен третман


Групa: 2
Верзија: Полу-автоматски
Бојлер: 6.00 литри
Тежина: 43 кг
Димензии: 56 x 54 x 51 cm (Ш x Д x В)
Моќност: 2500 Watt
Напон: 220 V

На залиха

Професионална машина за кафе #2