Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr | Мелено - E-HORECA

Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr | Мелено

235,00 ден

Crema e Gusto Dolce е мешавина составена претежно од слатка Арабика од Централна и Јужна Америка и Робуста од Југоисточна Азија. Идеално кафе за оние кои сакаат избалансиран вкус на кафе.
 

Интензитет:  5 

 

Со секоја нарачка +1500 ден на мелено кафе, добивате подарок крпа за плажа.

Во залиха

Lavazza Crema e Gusto Dolce 250gr | Мелено
Бренд: