Lavazza Qualità Oro - Sinfonia Perfetta | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Qualità Oro – Sinfonia Perfetta | A Modo Mio

336 ден

Уникатна комбинација од најдобрите зрна Арабика од Централна и Јужна Америка, стручно избрани и печени до совршенство. Совршена симфонија со уникатен вкус од 1956 година. 100% Арабика.
Број на капсули:  12 
Интензитет:   8

Нема на залиха

Lavazza Qualità Oro – Sinfonia Perfetta | A Modo Mio
751115 , Бренд: