Looney Tunes Mix 40 | Dolce Gusto - E-HORECA

Looney Tunes Mix 40 | Dolce Gusto

1.050 ден

1 x Looney Tunes Bugs’ Chocolate 10 | Dolce Gusto
1 x Looney Tunes Tweety’s Banana 10 | Dolce Gusto
1 x Looney Tunes Sylvester’s Strawberry 10 | Dolce Gusto
1 x Looney Tunes Daffy’s Vanilla 10 | Dolce Gusto
Број на капсули:  40 

На залиха

Looney Tunes Mix 40 | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.