L’OR Colombia | Nespresso - E-HORECA

L’OR Colombia | Nespresso

280,00 ден

Број на капсули:  10 
Интензитет:  8 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

L’OR Colombia | Nespresso