NeroNobile Arabica | ESE - E-HORECA

NeroNobile Arabica | ESE

1.300 ден

Број на хартиени патрони:  150

На залиха

NeroNobile Arabica | ESE
750447 , , Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.