NeroNobile Decaffeinato 100 | Nespresso - E-HORECA

NeroNobile Decaffeinato 100 | Nespresso

890 ден

Број на капсули:  100 

Интензитет:  7 

На залиха

NeroNobile Decaffeinato 100 | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.