NeroNobile Decaffeinato | Dolce Gusto - E-HORECA

NeroNobile Decaffeinato | Dolce Gusto

240,00 ден

Број на капсули:  16 

Интензитет:  7 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

NeroNobile Decaffeinato | Dolce Gusto