440 ден
Лесно печено, бразилското кафе со мазни, слатки ноти на карамела, кокос и ванила. Ситното мелење го дава интензитет на ова хармонично кафе.
Број на капсули: 10
Нема на залиха
Број на капсули: 10
Интензитет: 11
Потрагата по совршено печено зрно кафе започна во 1975 година, завршувајќи по неколку месеци со интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.
Печење што открива мека мешавина на еспресо,со сладок вкус и малку ликерски ароматични ноти.
Број на капсули: 36
Интензитет: 8
Мешавина на природна бразилска Арабика и Робуста, целосено изразен вкус, избалансиран и полноправен. Црвена италијанска страст.
Број на капсули: 36
Интензитет: 10
Бесплатна и лесна регистрација!