Nespresso Chocolate Fudge 230ml | Vertuo - E-HORECA

Nespresso Chocolate Fudge 230ml | Vertuo

550 ден

На залиха

Nespresso Chocolate Fudge 230ml | Vertuo
751982
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.