Nespresso Istanbul Espresso - E-HORECA

Nespresso Istanbul Espresso

400 ден

Комплексно еспресо полно со уникатни ароми. Избалансирано горчливо печено кафе со овошни ноти, и aftertaste од бадем.
Број на капсули:  10  
Интензитет:  8

Нема на залиха

Nespresso Istanbul Espresso