Starbucks Blonde Espresso | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Blonde Espresso | Dolce Gusto

395 ден

Со 50-годишно искуство во потрага по уникатни зрна кафе, во создавање на специјални мешавини и во печење, успеавме да дојдеме овде: втор вид еспресо, исклучително благ. Карактеристичното потемнување на овие специјални зрна од Латинска Америка носи слатки ноти кои ги стимулираат сетилата. Мека и избалансирана, комбинирана со млеко, ја истакнува неговата слатка страна, претворајќи ги класичните еспресо пијалоци во многу благи напитоци.

Број на капсули:  12 

Нема на залиха

Starbucks Blonde Espresso | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.