Starbucks Veranda Blend 200gr | Мелено - E-HORECA

Starbucks Veranda Blend 200gr | Мелено

610,00 ден

Лесно печено кафе – нежно, меко, со ноти на какао.

 

Со секоја нарачка +1500 ден на мелено кафе, добивате подарок крпа за плажа.

Во залиха

Starbucks Veranda Blend 200gr | Мелено
Бренд: