Starbucks Caffe Verona 200gr | Мелено - E-HORECA

Starbucks Caffe Verona 200gr | Мелено

610,00 ден

Ова е кафе на една вистинска љубов. Создадено за ресторан во Сиетл во 1975 година. Луѓето толку многу го сакаа, што почна да се продава и во нашите Starbucks продавници како 80/20 мешавина, по самиот рецепт. Љубовта беше толку силна што конечно ја официјализиравме, нарекувајќи ја Верона по градот што ги инспирира многумина.

 

Со секоја нарачка +1500 ден на мелено кафе, добивате подарок крпа за плажа.

Во залиха

Starbucks Caffe Verona 200gr | Мелено
Бренд: