Starbucks DoubleShot Без Шеќер PROMO (12 x 200ml) - E-HORECA

Starbucks DoubleShot Без Шеќер PROMO (12 x 200ml)

Original price was: 1.680 ден.Current price is: 1.188 ден.

Ако ви треба ментално протресување прво нешто наутро или за време на попладневно мирување, овој напиток со вкусно еспресо од Starbucks има двоен удар. Без шеќер.

Нема на залиха

Starbucks DoubleShot Без Шеќер PROMO (12 x 200ml)
750794-1 Бренд: