Starbucks Espresso Roast 18 | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Espresso Roast 18 | Nespresso

590 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:   11  

Потрагата по совршено печено зрно кафе започна во 1975 година, завршувајќи по неколку месеци со интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.

Нема на залиха

Starbucks Espresso Roast 18 | Nespresso
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.