Lavazza ¡Tierra! Wellness Decerato 180g | Мелено - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Wellness Decerato 180g | Мелено

350 ден

Tierra! Wellness Caffè Decerato е идеален избор за оние кои сакаат да бидат во хармонија во секое време од денот, без да го жртвуваат вкусот и задоволството. Од денес Lavazza создаде нежно кафе за вас, со намалена содржина на восоци кои природно го премачкуваат зрното, благодарение на процесот кој ја намалува неговата киселост и ја одржува аромата и својствата на кафето непроменети.

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! Wellness Decerato 180g | Мелено
751536 Бренд: