Wacaco Nanovessel - E-HORECA

Wacaco Nanovessel

1.490 ден

Nanovessel е 3-во-1 вакумски изолиран додаток – Термос за пиење, Инфузер за чај и Резервоар за вода – изработено од нерѓосувачки челик 304, го одржува вашиот пијалок топол или ладен доволно долго за да ги зачува сите вкусови и свежина. Опремен со филтер мрежа, можете да го варите чајот директно во него. Капакот и елементот за филтрирање, лесно се вадат и чистат. Нановесел е со големина да одговара на повеќето држачи за чаши за автомобили.

Што е најважно, Нановесел е 100% компатибилен со Нанопресо. Не трошете време да истурите топла вода од вакуумскиот додаток во резервоарот за вода Нанопресо. Нановеселот може да се монтира директно на Нанопресо и да се користи како голем изолиран резервоар за вода. Нановесел е совршен додаток на вашата Нанопресо.

Нема на залиха

Wacaco Nanovessel
751224 Бренд:
Димензии 146x62x62 mm 5.75x2.44x2.44 in
Тежина 190 g 0.42 lb
Капацитет на вода  210 ml 7.10 fl oz
Материјали Polypropylene (PP) и нерѓосувачки челик 304.