Wacaco Barista Kit - E-HORECA

Wacaco Barista Kit

1.790 ден

Barista Kit е целосен комплет додатоци спакувани во мал додаток. Ги проширува можностите на Нанопресо давајќи ви можност да подготвите двојно еспресо (16 грама мелено кафе) со вода до 120 ml. Љубителите на кафе ќе бидат задоволни и ќе уживаат во неверојатно богато еспресо. Двојната корпа за еспресо е единствена карактеристика што не може да се најде во ниту една друга преносна машина за еспресо.

На залиха

Wacaco Barista Kit
751222 Бренд:
Димензии 150x62x62 mm 5.90x2.44x2.44 in
Тежина 270 g 0.60 lbs
Забелешка Barista Kit може да се користи само со Nanopresso.