Double Wall HEART 240ml - E-HORECA

Double Wall HEART 240ml

500 ден

На залиха

Double Wall HEART 240ml
751292 ,
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.