Wega Pegaso Opaque 1 Group Мanual - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 1 Group Мanual

173.200 ден

Димензии: 530 x 555 x 515 mm
Напон / W: 230-400V / 2900W
Група: 1
Бојлер: 5 lt
Тежина: 48 кг
Управувани со електромеханички копчиња за притисок
Автоматско ниво на вода
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 1 Group Мanual
751389 Бренд: