DolceVita Cappuccino | Dolce Gusto - E-HORECA

DolceVita Cappuccino | Dolce Gusto

272 ден

Број на капсули:  16 

Кафе пијалок со млеко. Типичен вкус на италијанско капучино.

Нема на залиха

DolceVita Cappuccino | Dolce Gusto